Kechy Gurme Dondurma, marka vaadi olarak tüketicilerine her zaman sağlıklı içerik ve tüketici odaklılık sundu. Geleneksel Türk dondurmasının yapısını bozmayacak her talebi değerlendirdi ve Ar-Ge çalışmaları kapsamına aldı. İşte Stevia tamda böyle bir yaklaşımla yaratıldı.
%0 ilave şeker ve %100 sağlık hedefiyle hayata geçirilen Stevia; yüksek lif oranı, probiyotik ve prebiyotik bakımından zengin içeriği ile glutensiz bir Ar-Ge mucizesi. Stevia’nın antioksidan, antibakteriyel, antikanser, antifungal ve antiviral aktivitelerin yanı sıra diyabet, obezite, hipertansiyon, diyare tedavisi ve çürüklerin önlenmesinde etkili olduğu bilimsel çalışmalarla kanıtlandı.
Neden %0 Tolerans?
Çünkü Stevia, Çünkü İlave Şeker Yok!
İlave “0” şeker ile Stevia, sağlıklı yaşamı desteklemek için özenle üretildi. Stevia Dondurmada yer alan prebiyotikler, insan vücudunda bulunan probiyotik bakterilerinin çoğalmasını teşvik ederek insan sağlığını olumlu yönde etkileyen ve destekleyen kalorisiz bitkisel bileşenlerdir. Ayrıca Stevia’da yer alan liflerin; kalp rahatsızlıkları, obezite, kan problemleri, diyabet, kanser türleri üzerinde tedavici edici ve tedaviyi destekleyici etkileri bulunmaktadır. Lifler, kemikteki mineral emilimini destekleyerek, kemiğin gelişimi ve yapısını olumlu yönde etkilemekte, kandaki kolesterol düzeyini düşürmekte, hipertansiyonu baskılayarak kan basıncını düzenlemekte, hacim artışı sağlayarak vücutta tokluk hissi oluşturmakta ve enerji düzeyini dengelemektedir.
ALERJEN UYARISI :
Süt ve süt ürünleri içerir. İz miktarda Antep fıstığı, fındık, fıstık, ceviz, badem çeşitleri, inek sütü ve yumurta içerebilir.
Teslimat Detay :
Günlük olarak tesisimize gelen sütlerle üretimini gerçekleştirdiğimiz dondurmalarımız özel olarak tasarlanan termoboxlar içerisinde, 72 saat dayanıklılık sağlayan kuru buz teknolojisi ya da frigofrik sistemli soğuk taşıma
zincirine uygun özel araçlarımız ile dokusu ve tadı bozulmadan 48 saat içerisinde teslim edilmektedir.
Enerji ve besin öğeleri | 100 ml (80gr) | 1 Porsiyon (100ml – 80gr) için RA* (%) |
---|---|---|
Enerji (kcal ve kj) | 90/376 | 4,5 |
Yağ (g) | 1,8 | 2,6 |
Doymuş yağ (g) | 0,6 | 3 |
Karbonhidrat | 11,3 | 4,3 |
Şeker (g) | 2,9 | 3,2 |
Lif (g) | 1,8 | 7,2 |
Protein (g) | 2,6 | 5,2 |
Tuz | 0,2 | 3,3 |
* Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kj / 2000 kcal). 1 porsiyon 100 mililitre – 80 gramdır. |
İÇİNDEKİLER :
Keçi sütü (%72), süt tozu (keçi sütü), maltitol, inülin, ısomalt, salep, narenciye lifi, kıvam arttırıcılar (guar gam, sodyum aljinat, karagenan, keçiboynuzu gamı), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), stevia, probiyotik kültür [(Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus) -Her biri en az 1×10 6 kob/gr]. Bu ürün ağırlıkça en az %0,5 süt yağı içerir.